Vrijwilligers gezocht!!

Vrijwilligers gezocht!!

Er komen twee evenementen aan waarvoor we vrijwilligers nodig hebben. Leeftijd om je op te geven als vrijwilliger is vanaf 14 jaar.

De Pinkstershow is door Corona verzet naar zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021. We hopen dat de regels het dan wel toelaten. Tijdens deze show komen mensen uit verschillende landen hun rashond showen voor punten. Per ras wordt er door een professionele keurmeester een winnaar aangewezen.

De vrijwilligers lopen door de zaal en zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt. Er zijn nog andere hand en spandiensten, bijvoorbeeld bij de ingang voor controle van de toegangskaarten. Ook hebben wij voor vrijdag 6 augustus 2021 hulp nodig bij het opbouwen en aankleden van de zaal en het uitzetten van de ringen.

Het tweede evenement is onze Agility-wedstrijd op zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus 2021. Dit is een wedstrijd waarbij de honden een parcours lopen. De volgorde van de hindernissen wordt door de baasjes aan de hond aangewezen. De snelste hond met de minste fouten is de winnaar.

Een aantal vrijwilligers zit in de ring om de gevallen latjes weer op de juiste hoogte te leggen. Er zijn ook vrijwilligers die langs de ringen lopen en de catering verzorgen. Voor vrijdag 20 augustus 2021 zoeken wij ook vrijwilligers om het parcours op te zetten.

Wij bieden leuke en gezellige dagen met eten, drinken en een lekkere versnaperingen. Tijdens de Pinkstershow bieden wij ook hondenopvang aan bij ons clubgebouw.
Ben je enthousiast? Klik dan HIER om je aan te melden.  Dat mag ook voor meerdere dagen, graag zelfs!

 

Print your tickets