Vrijwilligers gezocht voor de Holland Cup en Pinkstershow 2022

Beste leden,
Kynologenclub Arnhem & Omstreken is druk bezig met de organisatie van de Holland Cup (zaterdag 4 juni) en de Pinkstershow 2022 (zondag 5 en maandag 6 juni 2022) in Gorinchem. Waarom in Gorinchem zult u zich afvragen. De rashondenshow is veel te groot om deze op eigen terrein te houden. Hierdoor moeten we uitwijken naar Gorinchem. Om deze show goed te kunnen organiseren hebben we veel vrijwilligers nodig tijdens de showdagen en voor de opbouw ook. De opbouw is op vrijdagavond vanaf 20:00 uur.
Vorig jaar hebben een groot aantal vrijwilligers ons zeer goed geholpen waardoor wij tijdens corona een super mooie show hebben gehad. Ik hoop dat wij dit jaar weer zo’n grote fijne ploeg bij elkaar krijgen. Als je één of meerdere dagen kunt helpen zou dat geweldig zijn. Weet je nog iemand die zou willen helpen dat mag natuurlijk, je hoeft geen lid te zijn van Kynologenclub Arnhem & Omstreken om ons te helpen. Alle hulp vanaf 14 jaar is welkom.
Als u ons wilt komen helpen dan kunt u hier klikken om het formulier in te vullen.
Zaterdag, zondag en de maandag is er voor uw hond(en) eventueel opvang op de club. Vervoer naar Gorinchem wordt geregeld, je mag natuurlijk ook met eigen vervoer.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die:
⮚ Door de zaal lopen en zorgen dat deze netjes blijft en opletten dat de deelnemers op de toegestane plaatsen hun plekje innemen.
⮚ Die bij de kassa staan en kaartjes controleren, boekjes uitdelen etc.
⮚ Tijdens de lunch de bonnen voor de lunch innemen
⮚ Tapijttegels die vervuilt zijn reinigen
⮚ Toezichthouden bij de uitlaatplaats
⮚ Chauffeur voor een 9 persoons busje (deze rijdt vanaf de club naar Gorinchem) en haalt brengt keurmeesters op bij het hotel
⮚ Die de ruimte bij het secretariaat opgeruimd houden
⮚ En nog diverse kleine werkzaamheden
⮚ Helpen opbouwen / inrichten van de evenementen hal tbv de show
⮚ In het bezit zijn van geldig EHBO bewijs

Zaterdag, zondag en maandag 6:30 uur vertrekken we vanaf de club naar Gorinchem.

Met vriendelijke groet,
Lidian Bouwman
Pinkstershowcommissie Kynologenclub Arnhem & Omstreken

 

 

Print your tickets