Gehoorzame HuisHond (G.H.H.)

Tijdens de cursus Gehoorzame HuisHond 1 en Gehoorzame HuisHond 2 krijgt u als eigenaar handvatten, tips en oefeningen uit de dagelijkse praktijk die komen kijken bij het opvoeden van uw hond. Denk hierbij  onder andere aan spelen met je hond, leren in de auto te blijven, de hond uit de auto halen op de juiste manier, restauranttraining (netjes rustig onder de tafel liggen), dierenartstraining, fietsers en trimmers respecteren, borstelen etc. Ook het wandelen zonder trekken komt uitgebreid aan bod.

De GHH 1 is bedoeld voor honden die ouder zijn dan 8 maanden en nog niet eerder een cursus gevolgd hebben. Of voor cursisten die na de Jonge Honden cursus nog wat extra aandacht willen besteden aan het opvoeden van de hond in praktijksituaties. De GHH 1 wordt afgesloten met een examen.

Na het behalen van GHH 1 of het behalen van de A-cursus kunt u instromen in de GHH 2. Deze cursus borduurt voort op de oefeningen aangeleerd in de GHH 1, waarbij de praktijksituaties prikkelrijker zullen zijn. Ook komen er oefeningen uit de Elementaire Gehoorzaamheid aan bod. Na het behalen van de GHH 2 kunt u doorstromen naar de B-cursus.

De Gehoorzame HuisHond 1 wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven op:

Maandagavond 19:00 uur of 20:15 uur
Woensdagavond 19:00 uur of 20:15 uur
Vrijdagavond 19:00 uur of 20:15 uur

De Gehoorzame HuisHond 2 wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven op:

Vrijdagavond 19:00 uur of 20:15 uur

De kosten vindt u bij: Tarieven
Inschrijven voor de Gehoorzame HuisHond 1: klik hier
Inschrijven voor de Gehoorzame HuisHond 2: klik hier

Book your tickets