Cursus Ringmedewerker

Beste leden,
Wie wel eens op een hondenshow is geweest, ziet naast de keurmeesters ook nog andere mensen in de ringen werken. Deze mensen, ringmedewerkers genaamd, ondersteunen de keurmeester. Zo heb je ook nog een ringmeester, schrijver en soms een commissaris in de ring.
De ringmeester is verantwoordelijk in de ring. Hij/zij zorgt dat de exposanten met hun hond op tijd in de ring staan en alles volgens de reglementen verloopt.
De schrijver moet op de hoogte zijn van de reglementen en schrijft de beoordeling van de keurmeester in een keurverslag.
De commissaris draagt er zorg voor dat alle formulieren correct zijn ingevuld.
Om de tekorten aan ringmedewerkers op te vangen, gaat de Kynologenclub Arnhem & Omstreken in samenwerking met de Vereniging Ringmedewerkers Nederland een cursus Ringmedewerker verzorgen.
Deze cursus zal worden gegeven in het clubhuis ’t Trefpunt van de Kynologenclub Arnhem & Omstreken op: dinsdag 13 september, dinsdag 20 september en dinsdag 27 september.
Aanvang: 20.00 uur.
De keurmeester Wilma Roem is bereid gevonden deze lessen te verzorgen.
De cursus is voor leden van de Kynologenclub Arnhem & Omstreken gratis. Mocht u geïnteresseerden voor deze cursus kennen, kunnen zij zich ook inschrijven (kosten €30,00).
Na het goed afsluiten van de cursus Ringmedewerker ontvangt u een certificaat.
Inschrijven is voor iedereen mogelijk: klik hier

Met vriendelijke groet,
het Bestuur
Wim Scheepers (secretaris VRN)

Print your tickets